Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Vooraankondiging: opschonen cursusmateriaal MijnHOVO

6 december 2023
Als u een cursus bij HOVO Amsterdam volgt, zetten wij het digitale cursusmateriaal voor u klaar in MijnHOVO. Van alle cursussen die u sinds 2019 gevolgd heeft, kunt u daar nog steeds de PowerPointpresentaties en digitale artikelen terugvinden. Dit gaan wij veranderen. Vanaf 2024 blijven de cursusmaterialen niet langer onbeperkt beschikbaar. U kunt het tot twee maanden na de einddatum van de cursus downloaden, daarna verdwijnt het uit uw MijnHOVO-account.

Wat betekent dit voor huidige of toekomstige cursussen?
Volgt u op dit moment een cursus, of gaat u in de toekomst een cursus volgen? Dan ontvangt u na afloop van de cursus een bericht met de datum waarop wij het digitale cursusmateriaal uit uw account verwijderen. U heeft daarna nog ongeveer een week de gelegenheid om de cursusmaterialen te downloaden.

Wat betekent het opschonen voor cursusmateriaal dat sinds 2019 in uw account staat?
In januari start HOVO stapsgewijs met het opschonen van het oude cursusmateriaal. We beginnen met de periode vanaf september 2019. Van cursussen voor die tijd is er geen cursusmateriaal in MijnHOVO opgeslagen.

Heeft u vanaf het najaar 2019 een cursus gevolgd en is het cursusmateriaal beschikbaar gesteld via MijnHOVO? Dan ontvangt u binnenkort een e-mail van ons over het verwijderen van het digitale cursusmateriaal in januari 2024.

Eenmalige herinnering
Een week voor de datum waarop het materiaal wordt verwijderd, sturen wij u een eenmalige herinnering. U heeft dan nog een week de tijd om het betreffende cursusmateriaal te raadplegen of te downloaden. 

Cursusmateriaal downloaden
Wilt u het cursusmateriaal ook na die twee maanden blijven inzien? Dan moet u het downloaden op uw eigen computer, laptop of iPad. Wilt u meer weten hoe het downloaden en opslaan van bestanden in zijn werk gaat? Op de hulppagina’s van Seniorweb vindt u meer informatie over bijvoorbeeld het terugvinden van gedownloade bestanden. PlusOnline geeft informatie over wat downloaden is.

Meer informatie

Ga naar de pagina Praktische informatie en contact voor informatie over aanmelding, annuleren, MijnHOVO, voorzieningen en bereikbaarheid van de VU campus, en andere praktische zaken.