Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

VU Relatiegeschenken en promotieartikelen

Laatst gewijzigd op 7 november 2022
Je vindt de relatiegeschenken en promotieartikelen van de VU in een speciale webshop.

De producten ondersteunen het VU-merk en versterken de relatie met onze (aankomende) studenten, medewerkers, alumni en externe relaties. BeGlobal/Intercédé is exclusieve leverancier van deze artikelen. 

Meer over de VU relatiegeschenken en promotieartikelen

 • VU Basisassortiment

  In de webshop vind je de artikelen van het VU basisassortiment onder de kop Direct leverbaar. In de andere categorieën zijn suggesties opgenomen van artikelen die snel leverbaar zijn en bij een minimale bestelhoeveelheid van het VU logo kunnen worden voorzien. Je ontvangt hiervoor altijd eerst een offerte. 

 • Producten met/zonder opdruk VU-logo

  Het assortiment van BeGlobal is veel groter dan het VU basisassortiment. Er is altijd wel een item te vinden dat voldoet aan je wensen voor een promotie of een geschenk. Via deze link kun je in de algemene shop of in de bladercatalogi met wel 30.000 verschillende producten een keuze maken. Deze kunnen uiteraard ook worden voorzien van het VU-logo. Wil je advies, neem dan contact op met de VU Designstudio via relatiegeschenken.mc@vu.nl

 • Bestellen

  Bestellen doe je vanuit de speciale catalogus in Proactis op Bestellen.vu. Zorg dat je altijd de kostenplaats/ordernummer bij de hand hebt, anders wordt een bestelling niet geaccepteerd. Bovendien moet je gemachtigd zijn. Ben je dat niet, laat de bestelling dan door iemand van het secretariaat verzorgen. Meer informatie lees je op de pagina Bestellen.vu. 

 • Exclusieve relatiegeschenken

  Exclusieve relatiegeschenken als het Waals World Watch of een set gravures bestel je via een dit intakeformulier.

 • Aflevering

  Alle bestellingen komen bij BeGlobal binnen en worden afgeleverd bij de VU goederenontvangst. In het kader van het milieu en kosten worden bestellingen gebundeld en één keer per week op donderdag geleverd. Speciale en spoedleveringen zijn ook mogelijk. De kosten hiervoor worden doorbelast.

 • Suggesties of ideeën

  Communicatie & Marketing stemt het relatiegeschenkenpakket voortdurend af op de vraag uit de organisatie. Heb je suggesties voor nieuw toe te voegen relatiegeschenken, dan horen wij dat graag en nemen deze in overweging. Mail je idee naar relatiegeschenken.mc@vu.nl of neem telefonisch contact op met nummer 020 598 5922.