Shèrkènt Michel, interim finance professional

Alumnus VU Accountancy opleiding tot RA

Shèrkènt Michel heeft de opleiding tot RA gevolgd aan de VU. In het traject tot postdoctoraal RA word je getraind om steeds weer een stapje verder te gaan.

Ik vind Accountancy een aantrekkelijk vak, omdat ik elke twee weken bij de klant in de boeken kan kijken. Hoe het geld binnekomt en weer uitstroomt. Je ziet dingen die je anders nooit zou zien.

Op de VU zit je alleen op vrijdagen. Je hebt mede studenten en collega's waarmee je kunt sparren.

Shèrkènt

Als Accountant wil ik het meeste weten en het beste zijn in wat ik doe

Ik voel me thuis op de VU

Vanaf dag één voel ik met thuis op de VU. Het is een eiland van rust als je achter in de werkcolleges zit. Wel moet je goed opletten, je moet wel presteren, elke zes weken heb je tentamens.

De lessen zijn enerzijds theoretisch en anderzijds ook praktisch gericht. De leraren komen met voorbeelden uit hun hele loopbaan en die brengen ze in.

Bekijk de video >