Koen van Bommel, universitair docent deeltijd MSc in Business Administration

Als je een meer kritisch en analytisch denkvermogen wilt ontwikkelen, dan is deze deeltijdopleiding bedrijfskunde iets voor jou.

Koen is universitair docent bij de deeltijd masteropleiding bedrijfskunde en legt uit voor wie deze opleiding geschikt is en wat je er aan hebt. Bekijk de video.

'Ik denk dat het heel nuttig is om als student deze deeltijdopleiding Bedrijfskunde aan de VU te volgen, als je wilt leren om meer analytisch, kritisch denkvermogen te ontwikkelen. We hebben natuurlijk de doldwaze praktijk van alledag, de deadlines etc.

Als je denkt, wat is nou de theorie achter bepaalde fenomenen in de maatschappij en hoe kan ik die relateren aan  mijn praktijk van alledag, dan word je daarmee een veelzijdiger en diverser professional.

Naast de theoretische kennis biedt de opleiding ook praktische componenten. Je gaat bijvoorbeeld met medestudenten aan de slag om praktische case-opdrachten te maken. Er komen gastsprekers uit de praktijk, waardoor je eigenlijk de theorie gelijk gaat toepassen in de praktijk.

Een mooi aspect van de opleiding is ook dat er een premaster programma is. Dus voor de studenten die van het hbo afkomstig zijn, is er een mooi traject waardoor ze eigenlijk naadloos kunnen aansluiten bij een universitaire studie.

Koen van Bommel

Het contact met studenten gaat op heel kleinschalig niveau, dat vind ik bijzonder fijn.

Wat maakt deze opleiding bijzonder?

Bekijk de video, waarin Koen uitlegt wat voor hem de bijzonderheden van deze opleiding Bedrijfskunde zijn.

Bekijk de video

Bekijk ook: