Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Studeren in het buitenland

Tijdens je studie kun je ervoor kiezen om in het buitenland te studeren. Je brengt als uitwisselingsstudent een semester door bij een partneruniversiteit van de VU.

Dit is een unieke academische uitdaging, waarbij je in een internationale omgeving woont, studeert en leeft. Het is gegarandeerd een boost voor je persoonlijke ontwikkeling. Kortom, een onvergetelijke ervaring tijdens je studie! 

Ben je een tweedejaars bachelorstudent of een masterstudent en wil je meer te komen weten over de mogelijkheden om in het buitenland te studeren? In november organiseerden wij onze Study Abroad Weeks, waar we heel veel informatie hebben gedeeld over studeren in het buitenland. Heb je deze informatiessies gemist? Stuur ons dan een e-mail via outgoing@vu.nl zodat we je aan de Canvas pagina kunnen toevoegen.

Wil je op een andere manier invulling geven aan een periode in het buitenland, kijk dan bij andere mogelijkheden in het buitenland.

Outgoing Student Exchange Team

+31 (0)20 59 85745 (tussen 10:00 - 12:00, ma-vr)

Heb je een vraag? Mail ons!

Spreekuur (inloop, geen afspraak nodig):
Elke dinsdag tussen 12:30 - 13:30 in de Global Room (HG-1A36)

Let op: De Global Room is op 20 september, 1 november en 8 november gesloten.

Crisisnummer voor VU-studenten op uitwisseling die in nood verkeren:
+31 (0)20 59 85745
Bij geen gehoor of buiten kantooruren, bel dan het algemene VU-brede noodnummer (+31 (0)20 6444117). Voorbeelden van noodgevallen zijn natuurrampen, geweldsincidenten en gezondheidsproblemen.