Amsterdam Business Research Institute (ABRI)

Amsterdam Business Research Institute

De expertise van ABRI ligt op het gebied van bedrijfsprestaties, management van professionele en financiële dienstverlening. Toepasselijk ligt ABRI dan ook in het zakelijke en financiële district van Amsterdam - de Amsterdamse Zuidas.

Het Amsterdam Business Research Institute (ABRI), opgericht in 2009 door de Vrije Universiteit Amsterdam, is een van de grootste instituten voor bedrijfs- en managementonderzoek in Europa. Met een specifieke focus op deze sector, doen ABRI-onderzoekers onderzoek en bieden doctoraatsopleiding (PhD) aan op zes gebieden:

1. Accounting & financieel management
  2. Digitale innovatie en transformatie
  3. Logistiek en operationeel onderzoek
  4. Marketing
  5. Organisatiegedrag en HRM
  6. Strategie en ondernemerschap

Gezien het internationale karakter van ABRI, verwijzen we je naar de Engelse versie van de website.