Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Kinderdagverblijf KinderRijk

Kinderdagverblijf KinderRijk Boechorststraat verzorgt professionele groepsopvang voor kinderen in de leeftijd van acht weken tot vier jaar, en is gevestigd op de VU-campus.

De groepsruimtes van het kinderdagverblijf grenzen allemaal aan een mooie groene natuurtuin, wat het makkelijk maakt vaak en veel buiten te spelen. In de grote centrale hal hebben kinderen volop de ruimte om lekker te spelen en te bewegen. Zo worden er veel leuke muziek- en dansactiviteiten georganiseerd. Knutselen en andere creatieve activiteiten doen de kinderen in het atelier.

De kinderen van KDV Boechorststraat hebben diverse culture achtergronden en de medewerkers hebben veel ervaring in het stimuleren van de taalontwikkeling.

Voor moeders bestaat de mogelijkheid om borstvoeding te geven in een aparte, rustige kamer. Vooral voor medewerkers van VU en VUMC kan dit echt uitkomst bieden. Evenals de flexibele opvang die het kinderdagverblijf biedt tegen het reguliere uurtarief. Er is dus veel mogelijk op kinderdagverblijf Boechorststraat èn er is per direct plek!

Kinderdagverblijf KinderRijk Boechorststraat
Van der Boechorststraat 13
1081 BT Amsterdam

Telefoon: 020 42 60866
E-mail: kdvboe@kinderrijk.nl
Website: www.kinderrijk.nl

Bekijk de openingstijden van alle VU gebouwen.