Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Gebouw MF

In Gebouw MF zijn de medische-, gedrags-, bewegings- en gezondheidswetenschappen van de VU en het Amsterdam UMC gehuisvest.

BEZOEKADRES
Van der Boechorststraat 7
1081 BT Amsterdam

Telefoonnummer receptie: 020 59 85864

EEN GEBOUW GERICHT OP BRAIN, BODY & BEHAVIOR

Gebouw MF is gemoderniseerd en heeft gevarieerde studieplekken, ruimtes voor ontmoeting en kennisuitwisseling in het nieuwe restaurant en vergadercentrum Salutem. In Gebouw MF zijn de medische-, gedrags-, bewegings- en gezondheidswetenschappen van de VU en het Amsterdam UMC gehuisvest. Door alle opleidingen en onderzoek op het gebied van ‘Brain, Body en Behavior’ samen te brengen in een gebouw wordt de samenwerking tussen partijen binnen het VU-brede thema Human Health & Life Sciences bevorderd.

HUMAN PERFORMANCE LAB

Het Human Performance Lab is een unieke onderzoeksfaciliteit met een klimaatkamer waar onder extreme omstandigheden (lage zuurstofniveaus, lage en hoge temperaturen) onderzoek zal worden verricht naar menselijk presteren. Daarnaast zijn er kamers voor antropometrische metingen (studie van de afmetingen en verhoudingen van het menselijke lichaam), de meting van spierkracht en het afnemen van tests op fietsergometers. Dit lab is optimaal toegerust voor onderzoek naar het prestatievermogen van sporters en niet-sporters, jongeren en ouderen, en mensen zonder en met een beperking. Een van de onderzoeksprojecten betreft de voorbereiding van topatleten op de te verwachten hitte tijdens de Olympische Spelen van 2020 in Tokyo.

Hello Zuidas over het kenniskwartier en de onderzoekslaboratoria van de VU

Bekijk de openingstijden van alle VU gebouwen.