Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Facultaire Studentenraad FRT

De Facultaire Studentenraad (FSR) is het aanspreekpunt voor studenten en vertegenwoordigt de studenten bij het faculteitsbestuur. Officieel is het de taak van de FSR om het bestuur advies te geven over 'een goede gang van zaken', studentenvoorzieningen en onderwijsvoorzieningen. Elk jaar, rondom februari, is het mogelijk om te solliciteren voor een functie binnen de FSR (alle studenten van de faculteit kunnen zich hier voor beschikbaar stellen). Lijkt het je leuk om een belangrijke rol binnen de faculteit in te nemen en meteen je CV op te krikken? Neem dan contact met ons op.

De Facultaire Studentenraad behartigt de belangen van de studenten van de Faculteit Religie en Theologie. Om dit op de juiste manier te kunnen realiseren hebben we jullie nodig. Heb jij idee├źn, problemen of iets anders wat je graag ziet gebeuren of veranderen? Stuur ons dan een e-mail, spreek ons aan in de wandelgangen of laat van je horen via Facebook of Twitter.

Raadsleden

Voorzitter
Mijn naam is Boaz van der Velden. Ik hoop dit jaar mijn bachelor theologie af te ronden. Dit academisch jaar mag ik de taak van voorzitter van de FSR op me nemen. Deel van mijn taak houdt in dat ik het aanspreekpunt ben voor het faculteitsbestuur (FB) en de onderdeelcommissie (ODC). Dit houdt ook in dat ik een deel van de gezamenlijke vergaderingen voorzit.

Vicevoorzitter
Ik ben Mattie Kieviet. Naast mijn voltijdstudie in Leiden, Oude Nabije Oosten Studies, volg ik al een aantal jaar aan de VU bijvakken binnen theologie, en ik hoop volgend academisch jaar te beginnen aan de MA Theology and Religious Studies. Naast alle activiteiten waar we als FSR gezamenlijk mee bezig zijn, ben ik als vicevoorzitter met name bezig met het onderhouden van VU-brede contacten, zoals de andere studentenraden.

Secretaris
Ik ben Stefan Zwaan. Ik studeer aan het Hersteld Hervormd Seminarium. Ik ben ook geregeld te vinden bij vakken die worden aangeboden door andere seminaria, door diverse centra die faculteit rijk is en bij vakken die horen bij religiewetenschappen. In de FSR ben ik de secretaris. Dat wil zeggen dat ik verantwoordelijk ben voor de communicatie. Hier hoort bijvoorbeeld de mail van de FSR bij, die jullie hieronder kunnen vinden. Spreek ons gerust aan of stuur ons gerust een mail als je een vraag, opmerking, idee of wat dan ook hebt! De FSR denkt graag met je mee.

Contact

studentenraad.frt@vu.nl

FSR Religie en Theologie VU

@FSRgodgeleerdVU