Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Van wantrouwen naar vertrouwen

Sturen en leidinggeven vanuit vertrouwen

De opleiding Sturen en leidinggeven vanuit vertrouwen richt zich op professionals met een gedegen werkervaring, die zelf leidinggeven aan mensen en projecten (of daarmee te maken hebben) en de behoefte voelen om minder vanuit regels en controle en meer vanuit vertrouwen te werken en organiseren.

Je profiel
Je bent een professional met een academische of HBO+ opleiding of academisch werk- en denkniveau. Verder heb je minstens vijf jaar relevante werkervaring in de (semi)publieke sector. Je hebt een leidinggevende taak of de opdracht tot samenwerking (intern of binnen een keten); of bent als adviseur betrokken bij beleid en uitvoering. Je staat voor de uitdaging om meer vanuit vertrouwen en minder vanuit regels en controle leiding te geven of te organiseren. Je wilt je eigen competenties hierbij versterken en in staat zijn om binnen jouw eigen organisatie deze manier van werken te realiseren.

Een intakegesprek kan deel uitmaken van de definitieve inschrijving.

Review Ingrid Roostee, Strategisch adviseur, Gemeente Amsterdam

Review Ingrid Roostee, Strategisch adviseur, Gemeente Amsterdam

''De opleiding sturen en leidinggeven vanuit vertrouwen vond ik een mooie afwisseling van theorie, inspirerende sprekers en uitwisseling met mede cursisten. Dat we uit verschillende vakgebieden kwamen, maakte het extra waardevol en leerzaam. De eindopdracht heeft ervoor gezorgd dat ik de theorie en praktijk bij elkaar kon laten komen, waardoor het voor mij een mooi afgerond geheel is geworden.''

Wil je meer weten?

Neem contact met ons op.

Vrije Universiteit Amsterdam
Het Zijlstra Center
De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam

Volg ons

Contactpersoon

  • Esther Siesling & Jacqueline Serry
  • Programma coördinator