Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Je onderwijs (her)ontwerpen in een dag

Ontwerp Ateliers: (Her)ontwerp je onderwijs in een dag

Wil jij jouw vak samen (her)ontwerpen met de hulp van onderwijsspecialisten? Kom samen met je vakcollega’s naar een Ontwerp Atelier en (her)ontwerp je onderwijs in een dag.

Gedurende een dag kan jij je focussen op het (her)ontwerpen van je onderwijs. In 6 uur (her)ontwerp je samen met onderwijsspecialisten jouw vak met als doel een globaal onderwijs ontwerp en een gepersonaliseerd stappenplan. Dit proces kan je het beste doen met een of meerdere collega’s. Deze ontwerp sessie vindt plaatst op de VU en wordt dit jaar op 10 verschillende momenten aangeboden. Een sessie is voldoende om tot een globaal ontwerp te komen.

Deze ontwerp sessie vindt plaats op de VU en wordt dit jaar diverse keren aangeboden.

Voor wie?
Voor docententeams, VU-docenten en NT2 docenten met een BKO die hun onderwijs willen (her)ontwerpen.

Alternatief: neem je liever wat meer rust en tijd om je onderwijs te herontwerpen? Overweeg dan de BREAKOUT: onderwijs (her)ontwerpen in de natuur. In 24 uur - inclusief goede nachtrust - herontwerp je met je team onderwijs in alle rust in de natuur. Dit levert een globaal onderwijs ontwerp op waarin je de belangrijkste beslissingen van het ontwerpproces hebt genomen en een gepersonaliseerd stappenplan op om jouw onderwijsontwerp verder uit te werken.

Zoekwoorden: ontwerpatelier, ontwerpateliers, curriculumontwerp, onderwijsontwerp, onderwijs ontwerpen, herontwerp, onderwijs herontwerpen, herontwerp onderwijs, ontwerp onderwijs.

Meer informatie over dit programma
Inhoud
Resultaat
Data en contact

Contact en meer informatie

Inhoudelijke vragen

Heb je vragen over de opzet en inhoud van deze cursus? Neem dan contact op met Marijke Leijdekkers: m.l.a@leijdekkers@vu.nl.

Heb je praktische vragen?

Neem dan contact op met Laura Arnesano via ctl@vu.nl.

Contactpersoon

  • Laura Arnesano
  • Medewerker studentzaken & marketingcommunicatie