Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Verbeter je Nederlands voor de medezeggenschap

Nederlands begrijpen in de medezeggenschap

Ben je lid van een medezeggenschapsorgaan* bij de VU en is je Nederlands minimaal op niveau B1 of zelfs bijna B2? Zijn de vergaderingen soms of altijd in het Nederlands en vind je het moeilijk om de anderen te begrijpen?

Of vind je de vergaderstukken moeilijk te lezen? De tutorial Nederlands begrijpen in de medezeggenschap kan je helpen. Als je algemene taalvaardigheid nog niet op niveau B2 is, kan het nodig zijn voorafgaand of parallel aan de tutorial een of meer cursussen Nederlands voor werk en studie te volgen.

Je hebt zelf de regie: wat wil jij leren, waar heb jij behoefte aan? Je docent coacht jou in je leertraject. De kosten zijn voor de faculteit en worden vooraf vastgesteld op basis van een offerte.

Voor wie?
Voor internationale medewerkers en studenten van de Vrije Universiteit Amsterdam die lid zijn van een medezeggenschapsorgaan van de VU en het Nederlands minimaal op niveau B1 beheersen.

* Bijvoorbeeld de OR (Ondernemingsraad), de USR (Universitaire studentenraad), een ODC (onderdeelcommissie van een faculteit of dienst), een FSR (facultaire studentenraad), een OLC (opleidingscommissie) of een andere commissie die jouw faculteit of dienst beschouwt als onderdeel van de medezeggenschap.

Meer informatie over deze cursus
Inhoud  
Resultaat
Data en contact

Contact opnemen

Voor informatie over inschrijving ga je naar

de webpagina Inschrijven

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Stuur een e-mail naar vu-nt2@vu.nl

of bel +31 (0)20 5986398 (ma-vr van 13.00 tot 15.00 uur)