Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Become the international leader the world needs

Deeltijd MBA in International Business

Sluit je aan bij ons netwerk van internationaal verantwoordelijk leiderschap. Leer hoe jij mensen, bedrijven en de maatschappij in beweging kan krijgen.

Zowel bedrijven als de samenleving zijn in de onzekere wereld van vandaag actief op zoek naar antwoorden. Bij de Vrije Universiteit Amsterdam komen we met oplossingen. Binnen ons grensverleggende MBA-programma krijgen ondernemende leiders zoals jij de kans om je zakelijk inzicht te vergroten en zo wereldwijd impact te maken.  

Binnen ons wetenschappelijk en internationaal georiënteerde curriculum helpen we jou verder ontwikkelen, met de juiste dosis nieuwsgierigheid en ambitie, in een community van onafhankelijke denkers. Samen gaan we op zoek naar innovatie en ontwikkelen we duurzame en bewuste oplossingen voor de toekomst. Positieve groei waarmee je zowel jezelf als de wereld om je heen kan veranderen. 

Deeltijd programma

De MBA in International Business aan de Vrije Universiteit Amsterdam is onderscheidend in haar flexibiliteit. Met andere woorden: jij kunt je MBA halen zonder je werk of privéleven on hold te zetten. De uren van onze deeltijd MBA zijn goed te managen, waardoor je tijdens je studie ook jouw carrière een boost kan blijven geven.  

Meld je aan en maak deel uit van ons programma waarmee je het verschil kunt maken in de wereld. Verrijk je met kennis, vaardigheden en vertrouwen; om zo wereldwijd een positieve impact te creëren.  

Accreditaties

Kom naar onze Open Avond

Bekijk onze volgende sessie

Meld je aan!

Het programma

MBA International Business in het kort: 

  • MBA in 18 maanden 
  • Deeltijd: We ontmoeten elkaar een keer per maand van donderdag tot zaterdag op de Vrije Universiteit Amsterdam (Zuidas) 
  • Je ontvangt een Master of Science (MSc.) van de Vrije Universiteit Amsterdam.
  • Start: september 2024
  • Kosten: €35,000  
    • Studiebeurzen zijn beschikbaar  
  • We bieden 10% ‘Lang Leven Leren’ Beurs aan voor alle VU Alumni  

Ontdek het VU MBA ​​Programma!

Meer weten?

Neem contact op!

Vrije Universiteit Amsterdam
School of Business and Economics
De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam

Contactpersoon