Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Wegwijs in wettelijke taken en kaders van het instellingsbeleid

Introductie startende Examencommissie leden (workshop)

Deze workshop maakt je snel wegwijs in de wettelijke taken en de kaders van het instellingsbeleid van de VU of UvA. Het doel van de workshop is om je te informeren over de invulling van de taken en verantwoordelijkheden met betrekking tot de kwaliteitsborging van toetsing.

Deze workshop maakt je snel wegwijs in de wettelijke taken en kaders van het instellingsbeleid van de VU of de UvA.Het doel van de workshop is om je te informeren over de invulling van de taken en verantwoordelijkheden met betrekking tot de kwaliteitsborging van toetsing

De handreiking voor Examencommissies VU en het VU-brede kader toetsbeleid of de informatie op de UvA site over examencommissies samen met het kader kwaliteitszorg en het kader toetsbeleid UvA vormen het uitgangspunt van de workshop. Je neemt je eigen werkwijze onder de loep. Ook wissel je suggesties en praktijkervaringen uit met de andere deelnemers van verschillende examen- en toetscommissies. 
Ter voorbereiding levert elke deelnemer vooraf een casus ter bespreking aan. Bekijk daarvoor de voor jou geldende bronnen en kies daar één taak uit, die je graag in de workshop centraal wilt stellen. Belicht die taak vanuit de eigen praktijk met een good practice, een worst practice of een beschrijving hoe het er gemiddeld gezien aan toe gaat, zodat deze inbreng met de rest van de groep besproken kan worden om er verder van te leren. 

De workshop kan op verzoek ook in het Engels worden aangeboden.

Neem contact met ons op

Heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met:

Yolanda Koevoets
Onderwijsspecialist LEARN! Academy
E  j.a.koevoets@vu.nl

Contactpersoon