Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Word de expert onderwijsontwerp op jouw afdeling

Merk je dat de docenten binnen je afdeling hun onderwijs wel willen vernieuwen, maar niet precies weten waar te beginnen of hoe dit in te richten? Wil je aansluiten bij onderwijsvernieuwingen op de VU en/of gebruik maken van de mogelijkheden die o.a. activerend blended onderwijs, mixed classroom en a broader mind bieden?

Met deze cursus ontdek je de geheimen achter het duurzaam herontwerpen van onderwijs én leer je hoe je andere docenten kunt begeleiden bij dit proces. Je verwerft kennis over zowel de theorie als ook toepassing van onderwijsontwerp en krijgt inzicht in de concepten uit de VU-visie, zoals Activerend Blended Onderwijs, A Broader Mind en Community Service Learning. Binnen je team of afdeling word je de expert in het ontwerpen van inspirerend onderwijs.

Kortom: in deze cursus leer je hoe je collega's optimaal kunt begeleiden bij het herontwerpen van hun onderwijs.

Voor wie?
Deze cursus is bedoeld voor iedereen aan de VU die interesse heeft in onderwijs en dit naar een (nog) hoger niveau wil tillen. Wil je het vernieuwen van onderwijs binnen je eigen afdeling en/of team stimuleren en je collega docenten meenemen het proces van herontwerp? Neem de stap, meld je aan en word ook Expert Educational Design.

Meer informatie over deze cursus
Inhoud
Data en contact

Contact en meer informatie

Inhoudelijke vragen

Heb je vragen over de opzet en inhoud van deze cursus? Neem dan contact op met Marijke Leijdekkers: m.l.a@leijdekkers@vu.nl.

Contactpersoon

Marijke Leijdekkers