Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Career Services voor organisaties

Op zoek naar nieuw talent? Career Services van het expertisecentrum is de brug tussen jouw organisatie en de studenten van de Faculteit Religie en Theologie van de Vrije Universiteit. Wij verbinden bedrijfs- en onderzoeksvragen aan de studieontwikkeling van onze studenten en creëren daarmee vooruitgang en verdieping voor beide partijen.

Career Services maakt het je gemakkelijk om als bedrijf of organisatie in contact te komen met studenten. We bouwen aan een vacaturebank waar jullie (stage)vacatures, aanbod voor een traineeship of bijbaan eenvoudig gevonden worden door studenten. Daarnaast organiseren we in samenwerking met organisaties en alumni diverse evenementen en workshops waar we je graag voor uitnodigen. Op die manier kun je direct in contact te komen met onze studenten en stimuleren we een wederwijds netwerk. Ook is het een mooie gelegenheid om de bekendheid van je organisatie onder studenten te vergroten en op een persoonlijke, laagdrempelige manier stagiaires en recent afgestudeerde werkzoekers te werven.

Voorbeelden van evementen en workshops

  • Workshop Persoonlijke Talenten en Drijfveren
  • Workshop Personal Branding
  • Bootcamp Reli-entrepeneurship
  • Gethematiseerde netwerkevents: ontmoeting tussen organisaties, studenten, alumni en docenten
  • Gastcolleges vanuit organisaties en bedrijven

De meerwaarde van een FRT-student

De Faculteit Religie en Theologie ondersteunt studenten in hun voorbereiding op de periode na het afstuderen. Zij worden opgeleid om als zelfstandig denkend professional diverse vraagstukken rondom religie, zingeving en samenleving in kaart te brengen en hier op de werkvloer mee aan de slag te gaan. Onze studenten hebben verschillende religieuze achtergronden, waardoor er een basis is voor interreligieuze samenwerking en onderzoek. De studenten leren hun eigen overtuigingen te bevragen, scherpen en ontwikkelen in contact met de ander. Van daaruit ontstaat een respectvolle, open en nieuwsgierige houding, waarmee de FRT-student in jullie organisatie aan de slag gaat, bijvoorbeeld tijdens een onderzoeksstage met betrekking tot een religieus-maatschappelijk vraagstuk.

Zo kan jullie organisatie meedoen

Stageplek of vacature aanbieden

Voor het plaatsen van (stage)vacatures, onderzoeksvraagstukken, vrijwilligerswerk, bijbanen en startersfuncties kun je dit formulier invullen. Wij delen deze dan zo spoedig mogelijk met onze studenten en nemen indien nodig contact met je op.

Wij behouden het recht om vacatures af te wijzen in het geval deze niet passend zijn bij onze doelgroep, studenten en alumni van de Faculteit Religie en Theologie van de Vrije Universiteit Amsterdam.

Bijdragen aan event

Heb je vanuit je organisatie interesse in het leveren van een bijdrage in de vorm van een workshop, gastcollege of netwerkevent? Laat het ons weten! Je kunt ons bereiken per e-mail: careerservice.frt@vu.nl. Ook voor overige vragen kun je ons hier bereiken. We denken graag met je mee.