Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Career Services voor organisaties

Op zoek naar nieuw talent?

Career Services van het expertisecentrum vormt de brug tussen jouw organisatie en de studenten van de Faculteit Religie en Theologie van de Vrije Universiteit. Wij verbinden bedrijfs- en onderzoeksvragen aan de studieontwikkeling van onze studenten.

Meer informatie over career Services voor organisaties

 • Vacaturebank

  Career Services maakt het gemakkelijk om als bedrijf of organisatie in contact te komen met studenten. We bouwen aan een vacaturebank waar (stage)vacatures, aanbod voor een traineeship of bijbaan eenvoudig gevonden worden door studenten.

  Voor het plaatsen van (stage)vacatures, onderzoeksvraagstukken, vrijwilligerswerk, bijbanen en startersfuncties kunt u dit formulier invullen. Wij delen deze dan met onze studenten en nemen indien nodig contact met je op.

 • Netwerkevenementen

  In samenwerking met organisaties en alumni organiseren we diverse evenementen en workshops. Op die manier kunt u direct in contact te komen met onze studenten. Ook is het een mooie gelegenheid om de bekendheid van uw organisatie onder studenten te vergroten en op een persoonlijke, laagdrempelige manier stagiaires en recent afgestudeerde werkzoekers te werven.

  Voorbeelden:

  • Workshop Persoonlijke Talenten en Drijfveren
  • Workshop Personal Branding
  • Bootcamp Reli-entrepeneurship
  • Gethematiseerde netwerkevents: ontmoeting tussen organisaties, studenten, alumni en docenten
  • Gastcolleges vanuit organisaties en bedrijven
 • Bijdragen aan event

  Heeft u vanuit uw organisatie interesse in het leveren van een bijdrage in de vorm van een workshop, gastcollege of netwerkevent? Laat het ons weten! We zijn bereikbaar per e-mail: careerservice.frt@vu.nl

  Wij behouden het recht om vacatures af te wijzen in het geval deze niet passend zijn bij onze doelgroep, studenten en alumni van de Faculteit Religie en Theologie van de Vrije Universiteit Amsterdam