Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Daag je talenten uit

Ben jij getalenteerd en zeer gemotiveerd? Het Honours Programma geeft je de mogelijkheid om je bachelorstudie meer verdieping en horizon te geven met extra-curriculaire vakken (30 EC).

Wat houdt het Honours Programma in?

Onder de paraplu van het Honours Programma kun je kiezen uit een breed aanbod aan vakken van verschillende faculteiten en interdisciplinaire vakken van de VU, UvA of AUC. Dit programma is alleen toegankelijk voor een beperkt aantal excellente studenten en geeft je de mogelijkheid om te leren van de beste docenten en gastsprekers met een (internationaal) werkveld.

Het Honours Programma is gratis voor studenten en kenmerkt zich door kleine klassen van maximaal 25 studenten, masterclasses en workshops over praktijkcases. Honours onderwijs vindt plaats in de avonduren en er is veel interactie met je docenten en medestudenten. De perfecte setting om niet alleen je kennis, maar ook je praktische vaardigheden te verfijnen!

Voor wie is het Honours Programma bedoeld?

Het Honours Programma is ontworpen om jou als talentvolle student vanaf je tweede studiejaar meer uitdaging te bieden, andere interessegebieden te verkennen, nieuwe disciplines te onderzoeken en je opleiding de vorm te geven die past bij je eigen ambities en interesses.

Wanneer kom je in aanmerking voor het Honours Programma?

Ben je zeer gemotiveerd, heb je een GPA van 7,5 en heb je alle eerstejaarsvakken behaald? Dan kun je je vóór 1 mei aanmelden voor het Honours Programma.

De voertaal van het Honours Programma is Engels, evenals alle overige informatie erover.

Lees ook de Veelgestelde vragen over het Honours Programma

Voertaal van het Honours programma is in het Engels

Alle informatie vind je op de Engelstalige pagina's

Naar de Honours-pagina's