Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Krachtig veranderen met actieonderzoek

10 juli 2024
Organisaties staan voor ingewikkelde veranderopgaven, zowel intern als in relatie tot klanten en burgers. Aanpakken worden zo goed mogelijk gekozen en uitgevoerd, maar leveren niet altijd het gewenste resultaat. Wat doe je dan?

Je proeft het dilemma van ‘in actie schieten met weer een andere aanpak’ of ‘tijd nemen om te reflecteren en analyseren’. Er is een derde variant, namelijk het combineren van actie en onderzoek, maar hoe doe je dat effectief en netjes? Deze nieuwe leergang 'Actieonderzoek voor veranderaars' biedt nieuwe en verrassende inleidingen op de theorie en praktijk van actieonderzoek. We verkennen een breed palet aan theorieën die in 75 jaar actieonderzoek zijn ontwikkeld in verschillende landen. Bovendien geven ervaren actieonderzoekers een inkijkje in hun actuele project in zes verschillende maatschappelijke domeinen. Daarnaast is er ruim aandacht voor de eigen veranderopgave van iedere deelnemer.

Online informatiesessie
Op dinsdag 10 september 2024 organiseren we van 16.00 tot 17.00 uur een kosteloze online informatiesessie over deze leergang. Laat je informeren en inspireren door programmadirecteur Gertjan Schuiling die je meer vertelt over de inhoud van de leergang en je vragen beantwoordt. Ben je erbij?  Meld je aan.