Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Safer Internet Day

7 februari 2023
Hier zijn enkele manieren waarop je kunt bijdragen.

Vandaag is het de dag van een Veiliger Internet. Dit wordt wereldwijd gevierd en richt zich op het bevorderen van een veiliger en beveiligder online ervaring voor alle gebruikers. Hier zijn enkele manieren waarop je kunt bijdragen:

  1. Educatie: Leer over online veiligheid en privacy en deel je kennis met anderen, vooral met kinderen en ouderen die meer kwetsbaar zijn voor online bedreigingen.
  2. Verantwoordelijk online: Gebruik het internet verantwoordelijk en wees bewust van de informatie die je deelt. Voorkom cyberpesten, verspreiden van fake news en haatzaaien.
  3. Gebruik privacy instellingen: Zorg ervoor dat je privacy-instellingen op je sociale media-accounts gebruikt om je persoonlijke informatie veilig te houden.
  4. Meld online misbruik: Als je getuige bent van online misbruik of intimidatie, meld dit bij de betreffende autoriteiten om het internet veiliger te maken voor iedereen.

Door deze stappen te ondernemen en bewustzijn te creƫren, kun je helpen het internet een veiliger plaats te maken voor iedereen.