Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

EASST-4S STS-conferentie 2024 gehost door Athena Instituut

16 februari 2023
In juli 2024 zal het Athena Instituut aan de VU Amsterdam de grootste, vierjaarlijkse conferentie op het gebied Science, Technology & Society (STS) organiseren. Hierin zullen de gemeenschappen van EASST en 4S samenkomen.

Het Athena Instituut is verheugd om aan te kondigen dat wij van 16 t/m 19 juli 2024 de internationale EASST-4S conferentie zullen organiseren aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Deze conferentie brengt academici en onderzoekers samen vanuit het brede vakgebied van wetenschap, technologie en samenleving (STS).

Het thema van de conferentie van 2024 is: Making and Doing Transformations. Meer informatie volgt op de website van het Athena Instituut.

Over de EASST-4S conferentie

Om de vier jaar organiseren de European Association for the Study of Science and Technology (EASST) en de Society for Social Studies of Science (4S) gezamenlijk een internationale STS-conferentie. Sinds het eerste evenement in 1982 wordt dit de 12e gezamenlijke conferentie, waaraan ook nu weer wetenschappers van veel verschillende academische instellingen van over de hele wereld aan deel zullen nemen.

Over de verenigingen

De European Association for the Study of Science and Technology (EASST) werd opgericht in 1981. Zij vertegenwoordigt de Europese gemeenschap van wetenschappers op het gebied van het wetenschaps- en techniekonderzoek, de sociale analyse van innovatie en aanverwante velden. De Society for Social Studies of Science (4S), opgericht in 1975, vertegenwoordigt wetenschappers binnen hetzelfde vakgebied, maar richt zich op de mondiale onderzoeksgemeenschap.