Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Opleiding & ontwikkeling

Wil je als VU-medewerker aan de slag met leren en ontwikkelen?

Het is voor jou belangrijk om jouw kansen op de arbeidsmarkt, zowel binnen als buiten de universitaire sector, te versterken. Daarom nodigen wij je uit om regie te pakken op jouw eigen duurzame ontwikkeling. Om je daarin te ondersteunen heeft de afdeling Learning & Development een aanbod met opleidingen en trainingen voor verschillende doelgroepen samengesteld, zodat je je persoonlijk en academisch kunt ontwikkelen.

Het aanbod is gericht op kennis over diverse thema’s, op persoonlijke ontwikkeling en op vaardigheden. Ook bieden we loopbaanbegeleiding en coaching aan. Wil je kijken in het totale aanbod en je inschrijven? Dat kan via ons Learning Management System (LMS).

Om jouw leervraag aan te scherpen of jouw basiskennis op bepaalde thema’s bij te spijkeren kun je kijken in het aanbod online trainingen van GoodHabitz.

Inspiratiefilm directeur HRMAM

De VU vindt het belangrijk dat alle medewerkers zich blijvend ontwikkelen. Daarom bieden we jou een compleet aanbod aan opleidingen. De vraag is: wat wil je zelf? Waar wil jij in groeien?

Bekijk de motivatie van directeur HRMAM Renée-Andrée Koornstra.

Bekijk de video

Heb je vragen over het opleidingsaanbod?

Neem gerust contact op met de collega's van team Learning & Development

maandag t/m donderdag: 020 59 83 04 9