Sneha Saha onderzocht de dynamiek van individuen, groepen en organisaties die betrokken zijn bij interactieve en collaboratieve processen binnen het domein van GPCR-gericht kankeronderzoek.
In kankeronderzoek is waardecocreatie essentieel voor het stimuleren van innovatie in verschillende organisatorische settings, zoals universiteiten, kleine bedrijven en grote farmaceutische bedrijven. Nieuw in opkomende domeinen, zoals het G-proteïne gekoppelde receptor (GPCR) onderzoek in de oncologie, vereisen samenwerking om vroege ontdekkingen te transformeren. De specifieke reden hiervoor is het gebruik van het GPCR eerste begin. GPCR is cruciaal vanwege zijn belangrijke aspecten: het is een nieuwe aanpak in het kankeronderzoek.
De diverse perspectieven op waardecocreatie in een opkomend domein worden bevorderd door interdisciplinair leren en samenwerking in kankeronderzoek. Saha biedt bewijs uit de echte wereld over de impact van innovatiemanagement door fundamenteel onderzoek te verbinden met een opkomend domein op basis van rigoureuze en betrouwbare gegevens. Bovendien laat zij zien hoe resource-orkestratie cruciaal is voor wetenschappelijk leiderschap in de academische wereld en ambidexteriteit in hightech-MKB's. Haar onderzoek biedt een theoriegedreven, datagedreven routekaart om de impact van ambidextreuze waardecocreatie in kankeronderzoek te begrijpen.