Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

SEO Economic Research

Afgestudeerden van de Master Spatial, Transport, and Environmental Economics zijn goed in het analyseren van economische vraagstukken uitvoeren van econometrische analyses. Studenten met ervaring met MKBA, luchtvaart of energie zijn extra aantrekkelijk.

Carl Koopmans (werkzaam bij SEO Economisch Onderzoek en hoogleraar aan de Vrije Universiteit Amsterdam, afdeling Spatial Economics, gespecialiseerd in MKBA): 

“SEO is gelieerd aan de UvA en doet onafhankelijk toegepast economisch onderzoek in opdracht van overheid en bedrijven. We zijn sterk in kwantitatieve onderzoeksmethoden en gespecialiseerd in onder meer MKBA, luchtvaarteconomie en energie-economie.

SEO heeft circa 50 medewerkers, waarvan 40 economen en econometristen. De meeste onderzoekers zijn jong. De sfeer is informeel. We werken in teams doelgericht aan projecten.

Afgestudeerden van de master Spatial, Transport, and Environmental Economics zijn goed in het analyseren van economische vraagstukken uitvoeren van econometrische analyses. Studenten met ervaring met MKBA, luchtvaart of energie zijn extra aantrekkelijk.”

Ga voor meer informatie naar https://www.seo.nl/.