Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Receptieruimten

Als je een activiteit organiseert in de aula of het auditorium kun je gratis gebruik maken van één van onze receptieruimten.

De foyer is een representatieve ruimte met grote bar, op de eerste verdieping van het Hoofdgebouw, met een capaciteit van ca. 600 personen. De ruimte heeft aansluitpunten voor internet- en dataverbindingen en is daardoor, naast receptie- en buffetruimte, ook geschikt voor een congres- of informatiemarkt. 

De receptieruimten achter de aula hebben een kleine bar en zijn gecombineerd of apart te gebruiken. De ruimte aan de campuszijde heeft een capaciteit tot maximaal 150 personen en de ruimte aan de De Boelelaanzijde tot maximaal 200 personen. De ruimten kunnen afgescheiden worden van de publieke ruimten waardoor ze ook geschikt zijn voor besloten bijeenkomsten en postersessies. De receptieruimten zijn per lift te bereiken en toegankelijk voor rolstoelgebruikers. 

De galerij is een kleine open receptieruimte op de tweede verdieping naast het auditorium. De ruimte is geschikt voor recepties en lunchbuffetten tot ca. 40 personen. De galerij is niet makkelijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers. 

Het restaurant in het Hoofdgebouw heeft meerdere niveaus. Hier kun je ruimte reserveren voor recepties, gedekte of buffetlunches of diners. Tijdens de vaste openingstijden is het niet mogelijk om het hele restaurant te gebruiken