Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

ING Global Sector Research

Spatial, Transport and Environmental Economics studenten zijn goed in het opzoeken, verwerken, interpreteren en visualiseren van data.

Rico Luman (Senior Economist transport, logistics & automotive bij ING Global Sector Research):

“Het Macro en Sector Research team binnen ING volgt en analyseert de ontwikkelingen van de (internationale) economie en de financiële markten. Het Global Sector Research team bij ING doet daarbij (inter-)nationaal conjunctureel en thematisch onderzoek naar verschillende sectoren waaronder transport en logistiek, automotive, energie en vastgoed.

Centrale thematische aandachtsgebieden zijn duurzaamheid en digitalisering. Dit doen we om klanten, collega’s en andere stakeholders waaronder ook beleidsmakers zo goed mogelijk te voorzien van kennis en inzicht en ze te helpen met (financiële) beslissingen voor de toekomst.

Een stage binnen het Global Sector Research team bij ING is bijzonder aantrekkelijk:  je leert enorm veel in korte tijd. Wij zijn opzoek naar studenten die analytisch zijn en goed zijn in het opzoeken, verwerken, interpreteren en visualiseren van data. Er zijn binnen ING en onze afdeling regelmatig stagemogelijkheden.”

Kijk hier voor stagemogelijkheden.