Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Decisio

Students van de master Spatial, Transport, and Environmental Economics hebben een grondige kennis van mobiliteit en ruimtelijke ontwikkeling, en kunnen empirische onderzoeksmethodes toepassen.

Kees van Ommeren (partner bij Decisio, econoom, ruim dertig jaar ervaring met economisch beleidsonderzoek en beleidsadvies op het gebied van mobiliteit en ruimtelijke ontwikkeling):

“Decisio is een gerenommeerd Nederlands economisch beleidsonderzoekbureau met vestigingen in Amsterdam en Turijn. We werken voornamelijk voor (semi-) publieke opdrachtgevers en branche organisaties. Voorbeelden van onze projecten zijn beleidsevaluaties en economische analyses zoals MKBA, business cases en economische impact studies. Dit doen we op terreinen als energietransitie, duurzame mobiliteit, economische ontwikkeling, water en infrastructuur.

We hebben goede ervaring met STREEM studenten en stageairs. De studie sluit goed aan op onze werkzaamheden. We weten dat Decisio een uitstekende springplank is voor een verdere loopbaan, ook omdat je in korte tijd leert waar de kracht en je voorkeuren liggen (qua onderwerp en qua vaardigheden). Voor Decisio adviseurs is het belangrijk dat ze de Nederlandse taal goed beheersen, en ook een vlotte pen hebben.”

Heb je belangstelling? Stuur dan een email naar c.vanommeren@decisio.nl

Of kijk eens op onze website: https://decisio.nl/