Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Cushman & Wakefield

Spatial, Transport en Environmental Economics studenten hebben een grondige kennis van de vastgoedmarkt in de breedste zin van het woord, en kunnen vastgoeddata analyseren.

Frank van der Sluys (partner bij Cushman & Wakefield, economisch geograaf en Master of Science in Real Estate):

“Cushman & Wakefield (NYSE: CWK) is wereldwijd toonaangevend op het gebied van professional services in commercieel vastgoed. Als strategisch adviseur creëert de organisatie duurzame ondernemingswaarde door opdrachtgevers te begeleiden bij het formuleren van de best mogelijke vastgoedbeslissingen en –oplossingen én verantwoordelijkheid te nemen voor de realisatie ervan.

Binnen de afdeling Strategy & Innovation proberen wij de vastgoedmarkt van morgen te begrijpen. Vrijwel alle tools die wij bouwen, adviezen die wij geven of inzichten die wij verschaffen vinden hun oorsprong in de data die wij verzamelen. De focus van ons werk ligt op duurzaamheidsadvisering, gebiedsontwikkeling, strategisch advies, market intelligence en digital business development. Bij ons werken strategy consultants, marktanalisten, data analisten en data scientists.

Vastgoed is een middel om de maatschappij te faciliteren. Om vastgoed te begrijpen is het dus van belang die maatschappij te doorgronden, om te snappen hoe ruimte wordt gebruikt, hoe steden zich ontwikkelen, hoe economie en politiek hier invloed op hebben en hoe we toekomstbestendig kunnen omgaan met de ruimte. Het profiel van ons werk sluit goed aan bij de Spatial, Transport and Environmental Economics master.“

Meer informatie over ons bedrijf vind je hier: https://www.cushmanwakefield.com/nl-nl/netherlands