Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Bestuur ADRIBA

ADRIBA is in 2010 opgericht door Dr. Marius Rietdijk en Drs. Joost Kerkhofs.

ADRIBA kende haar formele lancering op de Nederlandse markt op 23 juni 2011.

Dr. Marius Rietdijk is wetenschappelijk directeur van ADRIBA. Hij promoveerde in 2009 op het onderwerp Organisaties conditioneren. De invloed van beloning en straf op werkprestaties. Rietdijk borgt de gedragsanalytische kwaliteitsbewaking van het centrum. Daarnaast is hij eindverantwoordelijk voor het opleiden van studenten en promovendi. Hij stelt het onderzoeksprogramma op en borgt de voortgang daarvan. Tevens vormt hij de connectie met Amerikaanse universiteiten en is hij Trustee van het Cambridge Center for Behavioral Studies (www.behavior.org). Daarnaast geeft hij trainingen en is hij een veelgevraagd spreker en coach. Hij is bereikbaar op 06-24217648.

Drs. Joost Kerkhofs is zakelijk directeur van ADRIBA. Hij studeerde beleids- en organisatiewetenschappen aan de Universiteit van Tilburg. De rol van Kerkhofs in het centrum is de operationele kwaliteitsbewaking en het onderhouden van de binnenlandse contacten met zowel samenwerkende partijen als ge├»nteresseerde organisaties. Daarnaast geeft hij zelf ook trainingen en advies via zijn eigen firma Neotopia. Hij is bereikbaar op 06-20890344.

Terug naar homepage ADRIBA

Wat is Organizational Behavior Management (OBM)?

Joost Kerkhofs en Marius Rietdijk zijn de oprichters en vormen het dagelijks bestuur van VU ADRIBA. In deze video leggen ze de methode uit.

Heb je vragen of wil je persoonlijk advies?

Neem dan gerust contact op met Lisette Tepe via onderstaande contactgegevens. Het secretariaat is gevestigd in kamer HG 6A-88 van Vrije Universiteit Amsterdam.

Vrije Universiteit Amsterdam
School of Business and Economics Executive Education
De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam

Volg ons

Contactpersoon

Lisette Tepe
Joost Kerkhofs
Marius Rietdijk