Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Welkom bij VU Amsterdam Graduate Winter School

VU Graduate Winter School

Online korte cursussen

VU Graduate Winter School biedt een reeks korte, online cursussen aan voor masterstudenten, promovendi en professionals.

Wilt u een cursus online volgen vanuit het comfort van uw eigen huis? Zoek niet verder dan de Winterschool van de VU Amsterdam!

Of je nu een ambitieuze data-analist bent met een passie voor het kraken van cijfers, een schrijver in wording, of een amateurfilosoof met een honger naar het aanpakken van de grote vragen: wij hebben iets voor je!

Van 8 t/m 19 januari 2024 bieden wij intensieve korte cursussen aan gericht op masterstudenten, promovendi en professionals.

Omdat elke VU Amsterdam Winter School cursus alleen online wordt aangeboden, zorg ervoor dat je de live online lessen kunt bijwonen tijdens de dagen van het door jou gekozen programma, vooral als je in een andere tijdzone woont. De meeste lessen beginnen rond 9.00 uur Midden-Europese Tijd (CET). Details over de duur van elke cursus vindt u op de betreffende cursusoverzichtpagina.

Bekijk de volledige cursuslijst

Maar waarom voor ons kiezen?

Bij VU Graduate Winter School krijg je de kans om spannende onderzoeksprojecten aan te pakken, je kennisbibliotheek te versterken en onderweg een paar studiepunten op te halen!

De aangeboden cursussen zijn een uitstekende gelegenheid om je academische vaardigheden aan te scherpen en je inzetbaarheid te vergroten. Je krijgt ook de kans om deel te nemen aan interculturele discussies met gelijkgestemde professionals van over de hele wereld.

Net als de rest van de VU Amsterdam neemt VU Graduate Winter School je opleiding zeer serieus en doet er alles aan om je de hoogste kwaliteit leerervaring te bieden. Bekijk hieronder ons aanbod aan cursussen en aarzel niet om contact op te nemen met het Winter School-team als je vragen hebt. U kunt zich ook aanmelden voor de volgende Informatiesessie.

We kijken ernaar uit u in januari online te mogen verwelkomen!