Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Jaarlijkse startdag voor opleidingsdirecteuren

Startdag voor opleidingsdirecteuren

Ben je net gestart als opleidingsdirecteur? Dan is er vast een veelheid aan nieuwe taken, verantwoordelijkheden en een bomvolle mailbox op je afgekomen. Of start je binnenkort als opleidingsdirecteur en ben je benieuwd wat je te wachten staat?

VU CTL biedt de jaarlijkse Startdag voor opleidingsdirecteuren op een inspirerende plek in of rondom Amsterdam.

Als opleidingsdirecteur geef je leiding aan de opleiding. Grote veranderingen in het curriculum, of onderwijsvernieuwingen komen pas van de grond als de opleidingsdirecteur deze goed initieert en ondersteunt, de juiste mensen betrekt en inbedt in de bestaande onderwijsvisie. Tegelijkertijd heb je maar 1 á 2 dagen in de week, waarin ook nog alle dagelijkse werkzaamheden moeten gebeuren.

Herken je dit? Het doel van deze dag is om te verkennen hoe je jouw stempel kan drukken op de opleiding. Wat vind je dat er moet gebeuren met de opleiding? Hoe kun je daarop sturen? wat doe je zelf en wat niet? Wie kan, of wil je betrekken bij je plannen? Hoe krijg je je collega’s in beweging? Met een actief programma geven we handvatten om een start te maken met het beantwoorden van deze vragen. Er is daarnaast veel ruimte om ervaringen uit te wisselen. Er is daarnaast veel ruimte om ervaringen uit te wisselen met andere startende VU opleidingsdirecteuren.

Voor wie?
Deze workshop is bedoeld voor VU opleidingsdirecteuren die net begonnen zijn in die rol (max. een jaar) en opleidingsdirecteuren die binnenkort starten in die rol.

Meer over deze dag
Resultaat
Data, kosten en contact

Contact en meer informatie

Heb je vragen over de opzet of inhoud?

Neem dan contact op met de docent van de opleiding, Tim Lampe: t.lampe@vu.nl.

Heb je praktische vragen?

Neem dan contact op met Laura Arnesano via ctl@vu.nl.

Contactpersoon

Tim Lampe