Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Incompany opleiding gecertificeerd docent NT2 voor docententeams

Opleiding op maat Docent NT2 voor deelnemers met onderwijsbevoegdheid

Deze incompany opleiding wordt op maat gemaakt voor NT2-docententeams bij taalaanbieders of onderwijsinstellingen, die gecertificeerd en professioneel onderwijs Nederlands als tweede taal willen geven. Deelnemers beschikken over een onderwijsbevoegdheid maar nog niet over een NT2-certificaat.

De opleiding bestaat uit twee onderdelen: vakinhoudelijke scholing en begeleiding. Reflecteren op de eigen lespraktijk en uitvoeren van praktijkopdrachten is een vereiste en daarom is het noodzakelijk dat deelnemers gedurende de gehele looptijd lesgeven aan anderstaligen (minimaal 250 uur). Het team opleiders van VU-NT2 bestaat uit specialisten op NT2-gebied, onder wie taalwetenschappers, docentopleiders, leermiddelenontwikkelaars en zeer ervaren NT2-docenten.

De start van de opleiding wordt in overleg met de opdrachtgever bepaald.

Inmiddels heeft VU-NT2 bijna 300 docenten incompany opgeleid.

Rianne van Woerden
“Ik heb al twee lerarenopleidingen achter de rug – de pabo én de eerstegraadsopleiding Nederlands – maar ik vind dit echt de fijnste opleiding tot nu toe. Concreet, praktisch, haalbaar én veel inhoud uit de workshops en de begeleidingsbijeenkomsten waren direct toepasbaar in het onderwijs.”

Meer over deze opleiding
Inhoud en docent
Resultaat
Data, kosten en contact

Deelnemers over de opleiding

Heb je vragen of wil je meer informatie over maatwerk? Wil je bijvoorbeeld een incompany opleiding organiseren voor een docententeam?

We maken graag vrijblijvend een (bel)afspraak om je wensen te bespreken voor maatwerk en/of incompany. Neem contact op met Rachel Zuilhof, adviseur NT2 op maat via r.m.zuilhof@vu.nl

Contactpersoon