Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

De broedplaats: de ontmoetingsplek voor de ‘jewels’ van de VU.

De Broedplaats is dé plek op de VU waar junior docenten van alle faculteiten elkaar kunnen ontmoeten, zich laten inspireren, ervaringen uitwisselen en zich nog verder ontwikkelen als onderwijsexpert aan de VU.

Voor wie?
De Broedplaats is voor alle juniordocenten en D4 docenten aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Zij zijn iedere donderdag welkom om binnen te lopen in lokaal 6A69 van het NU-gebouw, het domein van de broedplaats voor juniordocenten of een van de vele events bij te wonen. 

De Broedplaats 
De Broedplaats is een fysieke ontmoetingsplek waar juniordocenten samenkomen. Dit kan op donderdagen, om elkaar informeel te ontmoeten of tijdens een van de vele events, workshops of trainingen die georganiseerd worden. Zie data en contact voor een overzicht van alle events.  

Het doel van de broedplaats is om JuDo’s verder te ontwikkelen en te inspireren zodat ze zich kunnen profileren als change makers of het gebied van onderwijs. Als VU investeren wij hiermee in de onderwijsontwikkeling van JuDo’s. Dit doen wij op verschillende vlakken. Via workshops op het gebied van A Broader Mind en Mixed Classrooms of via het pioneers of education programma, waarin ze leren een innovatieproject op te zetten en uit te voeren. Wil je meer weten? Lees dit interview en laat je inspireren of neem contact op met Maiza Campos Ponce via m.camposponce@vu.nl

Waar en wanneer?

De Broedplaats is gehuisvest in lokaal 6A69 van het NU gebouw. Je kunt iedere donderdag langslopen (m.u.v. de schoolvakanties). De deur staat dan open voor een kop koffie en er is altijd iemand om je wegwijs te maken en verder te helpen. Als er events worden georganiseerd kan je vaak ook zonder aanmelding binnenlopen. Wil je zeker zijn dat er een plekje voor jou is tijdens een van de events? Schrijf je dan in via de data en contact pagina voor een van de events.  

Contact
Wil je meer weten over de Broedplaats voor junior docenten? Neem dan contact op met Maiza Campos Ponce, de.broedplaats.fgb@vu.nl.

Meer informatie over de Broedplaats
Inhoud
Resultaat
Data en aanmelden events

Interview over de Broedplaats

Contact en meer informatie

Inhoudelijke vragen

Heb je vragen over praktische informatie of over de opzet en inhoud van de training? Neem dan contact op met de organisator van de training Maiza Campos Ponce via e-mail: CTL.Incubator@vu.nl

Contactpersoon