Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Behaal versneld je Basiskwalificatie Onderwijs (BKO) aan de VU

Heb je al ervaring met het verzorgen en ontwerpen van onderwijs, haal dan je Basiskwalificatie Onderwijs (BKO) via een verkort traject.

This course is also available in English.

Je leert activerend onderwijs geven, studenten begeleiden en een cursus ontwerpen. Samen met collega’s, maar wel op maat. Je ontwikkelt je eigen, effectieve, stijl van lesgeven. Na de opleiding ben je aantoonbaar bekwaam in het ontwerpen en uitvoeren van universitair onderwijs. De Basiskwalificatie Onderwijs (BKO) wordt door alle Nederlandse universiteiten erkend.

Deze opleiding is voor beginnende docenten. Heb je meer dan vijf jaar onderwijservaring? Dan kun je ook voor de verkorte opleiding kiezen. Heb je een eerstegraads bevoegdheid voor het voortgezet onderwijs of heb je al deelcertificaten behaald? Dan past een individueel traject om de laatste onderdelen aan te tonen bij jou. Twijfel je welk traject past? Neem dan contact met ons op.

Contact en meer informatie

Inhoudelijke vragen

Neem voor vragen over de inhoud van deze cursus contact op met Stef Spoelder, docent, s.g.h.spoelder@vu.nl.

Praktische vragen

Heb je vragen over inschrijving, planning en betaling neem dan contact op met Carin Weitering, medewerker studentzaken Hoger Onderwijs, learnacademy@vu.nl.

Of bel ons op 020 598 4263.

Contactpersoon

Carin Weitering