Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Behaal versneld je Basiskwalificatie Onderwijs (BKO) aan de VU

Heb je al ervaring met het verzorgen en ontwerpen van onderwijs, haal dan je Basiskwalificatie Onderwijs (BKO) via een verkort traject.

This course is also available in English.

Je leert activerend onderwijs geven, studenten begeleiden en een cursus ontwerpen. Samen met collega’s, maar wel op maat. Je ontwikkelt je eigen, effectieve, stijl van lesgeven. Na de opleiding ben je aantoonbaar bekwaam in het ontwerpen en uitvoeren van universitair onderwijs. De Basiskwalificatie Onderwijs (BKO) wordt door alle Nederlandse universiteiten erkend.

Voor wie?
Deze opleiding is voor VU-docenten met meer dan vijf jaar onderwijservaring op universitair niveau. Heb je een eerstegraads bevoegdheid voor het voortgezet onderwijs en een paar jaar ervaring op de universiteit? Dan past een individueel traject. Heb je minder dan vijf jaar onderwijservaring? Volg dan de reguliere BKO-opleiding. Twijfel je welk traject past? Neem dan contact met ons op.

Meer over deze cursus
Inhoud
Resultaat
Data en contact

Contact en meer informatie

Inhoudelijke vragen

Neem voor vragen over de inhoud van deze cursus contact op met Stef Spoelder, programma coördinator via s.g.h.spoelder@vu.nl.

Praktische vragen

Heb je vragen over inschrijving, planning en betaling neem dan contact op met Carin Weitering, medewerker studentzaken, ctl@vu.nl.

Of bel ons op 020 598 4263.

Contactpersoon

Carin Weitering