Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Alumni van de VU Law Academy

De VU Law Academy verzorgt het juridisch postacademisch onderwijs voor advocaten en juristen aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Wij verzorgen ook het postacademisch onderwijs voor onze alumni.

Om deze reden behouden wij graag het contact met onze alumni van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Vrije Universiteit Amsterdam. Zo kunnen expertise en ervaringen binnen het netwerk gedeeld worden. Daarnaast willen wij u op de hoogte houden van nieuws, acties en ontwikkelingen binnen het postacademisch onderwijs.

Op de hoogte blijven?
U kunt dit doen door u te abonneren op onze nieuwsbrief. Iedere maand verstuurt de VU Law Academy een nieuwsbrief met informatie over de verschillende cursussen en leergangen. Stuur een mail naar: vulaw@vu.nl, dan ontvangt u ook binnenkort de nieuwsbrief.

Neem ook eens een kijkje op de alumni website van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Vrije Universiteit Amsterdam.


Alumni korting
Als alumni kunt u gebruik maken van onze speciale kortingen, namelijk de volgende:
- U ontvangt 10% korting op ons PO cursusaanbod (niet in combinatie met andere acties).
- U ontvangt  € 100,- korting op alle leergangen (niet in combinatie met andere acties).

Als u naar onze website www.vulaw.nl gaat, staat onder het kopje ‘inschrijven’ een inschrijfformulier gekoppeld. Schrijf u in voor de gewenste cursus/leergang en vermeld in het daarvoor bestemde veld dat u Alumnus bent en de datum van afstuderen. Na controle van uw gegevens kan uw korting berekend worden. Terug naar Home VU Law Academy