Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Nieuwe leverancier kantoorartikelen

18 april 2024
Recent is het contract Kantoorartikelen opnieuw aanbesteed. Per 1 mei wordt Staples de nieuwe leverancier van kantoorartikelen van de VU en ACTA.

Webshop

Staples heeft een webshop ingericht die vanaf 1 mei online staat. Het opstarten van de webshop vergt wat verwerkingstijd dus houd er rekening mee dat de webshop misschien tijdelijk niet bereikbaar is. We doen er alles aan om de webshop zo snel mogelijk live te krijgen. De webshop van Lyreco wordt 30 april offline gehaald.

Duurzaam bestellen

Wanneer je een bestelling plaatst, moedigen we duurzame keuzes aan. In de webshop kun je kiezen uit een breed assortiment, waarbij bijna elk product een duurzaam alternatief heeft. Bovendien is het duurzamer om bestellingen te bundelen; dit bespaart vervoersbewegingen, verpakkingsmateriaal, handling en administratieve last. We raden daarom aan om één grote bestelling te plaatsen in plaats van regelmatig kleine bestellingen.

Leveringen

Staples levert wekelijks op donderdag. Bestellingen die op woensdag vóór 12.00 uur worden geplaatst, worden de volgende dag geleverd. In de meeste gevallen zal afdeling Logistiek van de VU de bestellingen op dezelfde dag aan de afdelingen leveren.