Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Granola, drinkyoghurt en broodsalades: ultrabewerkt eten leidt tot ziektes

29 februari 2024
"Zulke ultrabewerkte voedingsmiddelen zijn ontworpen om ons te verleiden tot overconsumptie", zegt Jaap Seidell, hoogleraar Voeding en Gezondheid.

Eet jij regelmatig granola, drinkyoghurt en broodsalades? Dan doe je er goed aan om flink te minderen. Die producten verhogen het risico op hart- en vaatziekten, diabetes, kanker en depressies, stelt een internationaal team van wetenschappers in een nieuwe analyse. Lees meer hierover bij RTLnieuws.

Direct naar

Onderzoek Research and Impact Support Portal Universiteitsbibliotheek Persvoorlichting VU

Studie

Onderwijs Studiegids Canvas Studentenbalie

Uitgelicht

Doneer aan het VUfonds VU Magazine Ad Valvas

Over de VU

Over ons Contact en route Werken bij de VU Faculteiten Diensten
Privacy Disclaimer Veiligheid Webcolofon Cookies Webarchief

Copyright © 2024 - Vrije Universiteit Amsterdam