Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

IXA-GO organiseert meerdere informatiesessies voor de NWO Veni subsidie

22 april 2024
IXA-GO organiseert ook dit jaar meerdere informatiesessies voor de NWO Veni subsidie. De Veni subsidie keert dit jaar terug met een deadline voor de vooraanvraag op 3 September 2024.

De Veni is een financieringsinstrument uit het NWO-Talentprogramma. Het geeft pas gepromoveerde onderzoekers de kans om gedurende drie jaar hun ideeën verder te ontwikkelen. IXA-GO ondersteunt onderzoekers die een aanvraag indienen bij de VU middels informatiesessie, reviewmogelijkheden en in een later stadium ook interview training.

De vooraanmelding voor de Veni aanvraag bestaat uit een evidence-based narratief CV met hierin de onderdelen: ‘academisch profiel’, ‘ key output’ en een ‘beknopt onderzoek idee’. In de informatiesessie zullen verschillende dingen aan bod komen:

  • De veni procedure: ontvankelijkheid, de verschillende stappen in de Veni-procedure, het kiezen van je NWO-domein (dit heeft invloed op het process) en het verkrijgen van de juiste reviewers.
  • Welke elementen belangrijk zijn voor jouw academische profiel.
  • Wat je kan vermelden als key output.
  • Q&A met de subsidieadviseurs van IXA-GO

We hebben meerdere data van dezelfde informatiesessie gepland om zoveel mogelijk mensen tegemoet te komen. Je hoeft maar op één van deze data een sessie bij te wonen om alle informatie te krijgen. De live-sessies zijn niet hybride maar wanneer er behoefte is kunnen er extra sessies worden ingepland. De sessies worden in het Engels gehouden.

  • Dinsdag 21 Mei (live op de campus, 15:00-17:00, Agora 2, HG)
  • Woensdag 29 Mei (live op de campus, 15:00-17:00, Agora 2, HG)
  • Donderdag 30 Mei (online via Microsoft Teams 15:00-17:00)

* Let op: Deze informatiesessies zijn bedoeld voor alle onderzoekers met een aanstelling bij de VU of onderzoekers waarbij de VU het prospectieve host-instituut is. Schrijf je nu (gratis) in via de registratieknop.

**NWO organiseert zelf binnenkort ook een hybride informatiebijeenkomst op vrijdag 14 Juni 2024. Hiervoor kun je je inschrijven op deze pagina.