Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Het Dutch Peptide Symposium 2024 bevorderde samenwerking en peptideonderzoek.

11 juni 2024
Het Dutch Peptide Symposium 2024 vierde wetenschappelijke nieuwsgierigheid en samenwerking, met een blijvende impact op deelnemers en inspiratie voor toekomstige ontwikkelingen in peptide-onderzoek.

Het Dutch Peptide Symposium 2024 bood promovendi en jonge wetenschappers een unieke kans om in contact te komen met ervaren onderzoekers, met plenaire lezingen en een interactieve poster sessie die een levendige uitwisseling van ideeën bevorderden.

Het programma omvatte plenaire lezingen en een dynamische poster sessie, waarbij deelnemers hun onderzoek konden presenteren en bespreken. Met de nadruk op chemische biologie, bioanalyse en computationele chemie, benadrukte het symposium de integratie van biologie en chemie, en bevorderde het netwerkmogelijkheden door de kloof tussen academie en industrie te overbruggen.

Het symposium diende ook als een forum om bewustwording te verspreiden over de subtiliteiten van macromoleculaire interacties, wat cruciaal is voor het begrip van peptideconformaties en de bevordering van wetenschappelijke kennis.

Kortom, het symposium bood een platform voor jonge en ervaren onderzoekers uit verschillende disciplines om wetenschappelijke nieuwsgierigheid en samenwerking te vieren, met de nadruk op een multidisciplinaire aanpak en inspiratie voor toekomstige ontwikkelingen in peptideonderzoek.