VU-stelletjes en VU-vrienden gezocht!

9 januari 2023
Voor een speciale Valentijnseditie van onze alumninieuwsbrief zijn we op zoek naar verhalen van VU-stelletjes en VU-vrienden.

Heb jij de liefde van je leven ontmoet aan de VU of ben je al sinds je studietijd bevriend met een oud-studiegenoot, en lijkt het je leuk om jullie verhaal (met foto’s van toen en nu) terug te zien in de alumninieuwsbrief van 14 februari 2023?

Vertel ons in 250-500 woorden hoe jullie elkaar hebben ontmoet, hoe jullie levens zich hebben ontwikkeld na de VU én natuurlijk hoe het nu met jullie gaat. We zien uit naar je reactie! Mail ons vóór 1 februari op vumagazine@vu.nl.