Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Succesvolle afronding van executive programma DIT bekroond met Microcredential

22 juni 2023
Gefeliciteerd aan alle deelnemers die succesvol het executive programma Digital Innovation & Transformation (DIT) hebben voltooid! We zijn verheugd om aan te kondigen dat zij niet alleen het traditionele certificaat hebben ontvangen, maar ook een primeur voor de Vrije Universiteit Amsterdam: een microcredential!

Waarom kiezen voor Microcredentials?
Microcredentials passen perfect binnen de voortdurende flexibilisering van het hoger onderwijs en zijn bijzonder geschikt voor de doelgroep van "levenslang lerende" professionals. Ze bieden een duurzaam digitaal bewijs van behaalde leerresultaten, dat eenvoudig gedeeld kan worden via platforms zoals LinkedIn of kan worden opgenomen in een cv. Hierdoor kan een (potentiële) werkgever gemakkelijk verifiëren of de microcredential daadwerkelijk is behaald en wat de vereisten hiervoor waren.

Wil jij ook zo'n waardevolle microcredential bemachtigen? 

Tijdens het programma krijg je les van vooraanstaande professoren van onder andere het KIN Center for Digital Innovation. Onderwerpen zoals de impact van digitale innovatie op de strategie van een organisatie, impact van AI op werk en organiseren voor digitale innovatie komen uitgebreid aan bod. De opleiding start eind oktober 2023,  bezoek www.vu.nl/dit voor meer informatie over het programma en bezoek de open avond op 6 juli.