Onderwijs Onderzoek Actueel Over de VU EN
Login als
Studiekiezer Student Medewerker
Bachelor Master VU for Professionals
HOVO Amsterdam VU-NT2 VU Amsterdam Summer School Honoursprogramma Universitaire lerarenopleiding
Promoveren aan de VU Uitgelicht onderzoek Prijzen en onderscheidingen
Onderzoeksinstituten Onze wetenschappers Research Impact Support Portal Impact maken
Nieuws Agenda Verbinding maakt verschil
Israël en Palestijnse gebieden Cultuur op de campus
Praktische informatie VU en innovatiedistrict Zuidas Missie en Kernwaarden
Organisatie Samenwerking Alumni Universiteitsbibliotheek Werken bij de VU
Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Wat kies je voor een gezond eetpatroon?

Delen
23 april 2023
Martijn Katan gaat in op negen stellingen over vlees en vis.

Moet je minstens één keer per week vette vis nuttigen om je hart en vaten in conditie te houden? Is het rode vlees van een rund of varken ongezonder dan het witte vlees van een kip? Emeritus hoogleraar voedingsleer Martijn Katan prikt graag voedingsmythes door. De ideale persoon dus om aan te geven wat de feiten en fabels zijn over vlees en vis. En als het over gezond en duurzaam voedsel gaat, voegt hij er graag zelf nog een derde optie aan toe: eet bonen!

Lees meer op de site van BNNVARA Kassa

Direct naar

Homepage Cultuur op de campus Sportcentrum VU Dashboard

Studie

Academische jaarkalender Studiegids Rooster Canvas

Uitgelicht

Doneer aan het VUfonds VU Magazine Ad Valvas Digitale toegankelijkheid

Over de VU

Contact en route Werken bij de VU Faculteiten Diensten
Privacy Disclaimer Veiligheid Webcolofon Cookies Webarchief

Copyright © 2025 - Vrije Universiteit Amsterdam