Hoe bouw je stap voor stap een loyalty strategie op?

21 april 2022
Lang stond de loyaliteit van klanten centraal bij merkstrategieën, onder meer door het belonen van koopgedrag of door het gemak in de klantervaring te vergroten. Adformatie sprak met o.a. VU-hoogleraar Mirella Kleijnen over Customer Loyalty. Bekijk hier dit interview.

Het binnenhalen van klant is duurder dan het behouden van een klant. Maar, verdien je ook meer aan loyale klant? Waar voldoet een succesvolle brand-engagement strategie aan?

Adformatie Connect Business interviewt Mirella Kleijnen (hoogleraar Customer Experience Management bij de deeltijd master Marketing), Samuel van Deth (Oracle) en Miranda Smit (Praxis) over de ingrediƫnten van een merk-engagement-strategie.

Bekijk dit interview

Wil je meer weten?

Neem dan gerust contact op

Vrije Universiteit Amsterdam