Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Alumni BCO delen ervaring met studenten

18 november 2022
Met als centraal thema ‘Inkijk in de praktijk’ vond op 17 november in het hoofdgebouw van de Vrije Universiteit Amsterdam een drukbezochte bijeenkomst plaats voor studenten en alumni van de opleiding Beleid, Communicatie en Organisatie.

Na een hartelijk welkom door organisator Yvette Taminiau en afdelingshoofd Sierk Ybema, was het tijd voor de keynote speech van VU-alumnus Anouk van Eijkeren, managing partner bij bureau Evolve. Met de aandachtig luisterende zaal deelde ze haar persoonlijke ervaringen op het pad van loopbaanontwikkeling. Ze gaf heldere adviezen voor de dagelijkse praktijk, samengevat in uitspraken als ‘accepteer je eigen ritme’, ‘kies bewust je voorbeeld/leider’ en ‘stap uit je comfortzone’.  

Aan het einde van dit eerste onderdeel voegden Evolve-collega’s Marit Blommers en Lotte Burgers - beiden ook BCO-alumnus – zich bij Anouk voor een openhartige Q & A sessie. 

De carrièrevoorlichtingsmarkt vormde het tweede deel van het programma: een ‘meet & greet’ van de masterstudenten met BCO-alumni werkzaam bij organisaties als Deloitte, PWC, KPMG, Capgemini, Mercedes-Benz en Scotch & Soda. Onder het genot van smakelijke bites & drinks spraken de aanwezigen geanimeerd over het BCO-werkveld en werden waardevolle contacten gelegd.  

Een mooie avond met enthousiaste deelnemers, zeer geslaagd in versterking van de brug tussen student en arbeidsmarkt.