Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Symphony (Zuidas)

Binnen gebouw Symphony op de Zuidas beschikt de VU op de 1e verdieping over verschillende (onderwijs)zalen en een auditorium.

Deze worden primair gebruikt voor onderwijs (o.a. post-graduate, VU honours programme) en kunnen daarnaast worden gehuurd voor bijeenkomsten, evenementen en lezingen. Bezoekers worden bij de receptie op de eerste verdieping ontvangen. Gedurende de reguliere openingstijden van het gebouw is er altijd een receptionist(e) aanwezig en daarnaast op aanvraag. 

Informatie over de zalen

Zaal Moscow (ruimtenummer 1.61)

Capaciteit: maximaal 70 personen Flexibele opstelling (schoolopstelling: 70 personen, carré-opstelling: 48 personen) Voorzieningen: PC, beamer, projectiescherm en whiteboard De zaal is te combineren met zaal Amsterdam (maximaal 88 personen) 

Zaal Amsterdam (ruimtenummer 1.62)

Capaciteit: maximaal 28 personen Flexibele opstelling (schoolopstelling: 28 personen, carré-opstelling: 26 personen) Voorzieningen: PC, beamer, projectiescherm en whiteboard De zaal is te combineren met zaal Moscow (maximaal 88 personen) 

Zaal Shanghai (ruimtenummer 1.24)

Capaciteit: maximaal 30 personen Flexibele opstelling (schoolopstelling: 30 personen, carré-opstelling: 28 personen) Voorzieningen: PC, beamer, whiteboard en projectiescherm 

Zaal Sydney (ruimtenummer 1.65)

Capaciteit: maximaal 32 personen Theateropstelling Voorzieningen: docentendesk, katheder, PC, beamer, projectiescherm en whiteboard

Auditorium

Deze grote zaal is geschikt een symposium, congres, lezing of training. Capaciteit: maximaal 125 personen, een minimale afname van 3 uur, het auditorium kan worden gehuurd van 8.00-12.00 uur, 13.00-17.00 uur en van 18.00-22.00 uur Voor gebruik van het auditorium worden naast de huurkosten ook servicekosten in rekening gebracht. 

Het Auditorium kent een vaste opstelling en is voorzien van internet, een podium met een katheder en forumtafel (3 personen), een beamer en videoscherm. Een PC is niet standaard aanwezig, wel een bedieningspaneel om een eigen PC op aan te sluiten. Op verzoek zijn microfoons aanwezig (hand-, tafel- en revers) en kan ook het podium anders worden ingericht. Het inhuren van personele ondersteuning, zoals een gastdame/-heer of technische ondersteuning, behoort ook tot de mogelijkheden. De kosten hiervan worden doorbelast. Een garderobe is aanwezig. 

Horeca 

Op de begane grond van gebouw Symphony bevindt zich restaurant Symphony’s. Hier kunnen bezoekers terecht voor koffie, thee, lunches, borrels en diners. Restaurant Symphony’s verzorgt ook de catering en vergaderservice voor de zalen en het auditorium. De foyer (voorzien van een vaste congresbalie en een informatiescherm) op de eerste verdieping is te gebruiken in combinatie met het auditorium. Hiervoor geldt verplichte afname bij restaurant Symphony’s. Bezoekers kunnen tegen betaling ook gebruik maken van de koffieautomaat bij de receptie. 

Voorwaarden en tarieven 

Aan het gebruik van de zalen in gebouw Symphony zijn huurvoorwaarden en kosten verbonden.

Locatie

Gebouw Symphony | Gustav Mahlerplein 3 | 1082 MK Amsterdam 

Route

Lopend vanaf de VU Campus: ga richting station Zuid, sla de Gustav Mahlerlaan in. Na ca. 400 meter vind je gebouw Symphony aan je rechterzijde (8 minuten). 

Openbaar vervoer: stap uit bij Station Zuid en loop vandaar via uitgang Zuid over het Gustav Mahlerplein naar gebouw Symphony (4 minuten).