Premaster Kunst-en cultuurwetenschappen

Als je niet voldoet aan de vooropleidingseisen, dan kun je tot de masteropleiding Kunst- en cultuurwetenschappen worden toegelaten nadat je de premaster Kunst- en cultuurwetenschappen (waarin je je deficiënties wegwerkt) met succes hebt afgerond.

De premaster bestaat uit maximaal 36 studiepunten. Op grond van je vooropleiding en specialisatiewensen bepaalt de examencommissie hoe jouw individuele premasterprogramma eruitziet.

De premaster is grotendeels Nederlandstalig en niet toegankelijk voor internationale studenten. In alle gevallen kan met het premasterprogramma, dat vastgesteld wordt door de examencommissie, uitsluitend in september gestart worden.

Als je tot de premasterclass bent toegelaten met een hbo-diploma, dan is deelname aan een premasterassessment verplicht.

Inschrijven op modules is niet mogelijk voor de premasterstudent; dit wordt verzorgd door het Onderwijsbureau die de opgave krijgt van de Examencommissie.

Hieronder wordt een aantal premasterclass varianten getoond afhankelijk van de vooropleiding en van de gewenste vervolgopleiding in de master. Dit is slechts een indicatie; per student wordt er een individueel programma vastgesteld door de examencommissie. 

Opleidingsschema

© Copyright Vrije Universiteit Amsterdam
asnDCcreatorasvVUAmsterdam asnDCdateasv2017 asnstudyguideasvstudy asnDCidentifierasv50718751 asnDCtitleasvPKunstcultuurwetenschappen asnDCcoverageasvKunstCultuurenGeschiedenis asnDCcoverageasvVoltijds asnDCcoverageasvPremaster asnDCcontributorasvFaculteitderGeesteswetenschappen asnfacultyasv50000030