Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

FeedbackFruits

Laatst gewijzigd op 20 februari 2023
Hier kan je informatie vinden over hoe je FeedbackFruits kunt gebruiken

Er zijn 6 verschillende FeedbackFruits tools die allemaal functionaliteiten bieden die gebaseerd zijn op het creƫren van interactie en feedback tussen jou en andere studenten of je docent.

Functionaliteiten

Lees hieronder welke functionaliteiten FeedbackFruits ondersteunt. 

Interactive document maakt het mogelijk om commentaar te geven op documenten en vragen te beantwoorden van medestudenten of de docent. Bekijk ook deze video over interactive documents.

Comprehension of documents stelt je in staat om delen van het studiemateriaal waarin de vooraf gedefinieerde onderwerpen worden besproken te selecteren en te annoteren. Dit helpt je om de structuur van het studiemateriaal te begrijpen en verbetert je begripsvaardigheden. Bekijk ook deze video over comprehension of documents.

Interactive video stelt je in staat om commentaar te geven op de video en vragen te beantwoorden van medestudenten of de docent. Bekijk ook deze video over interactive video.

Assignment review stelt je in staat om individuele of groepsopdrachten in te leveren en laat je reflecteren op de opdracht om je te helpen de verbeterpunten te begrijpen. Bekijk ook deze video over assignment review.

Peer review stelt je in staat om feedback te geven op de opdrachten van je medestudenten. Bekijk ook deze video over peer review.

Group member evaluation stelt je in staat om het samenwerkingsproces te beoordelen en zelfevaluaties te geven. Bekijk ook deze video over group member evaluation.

Privacyverklaring VU FeedbackFruits

De Vrije Universiteit Amsterdam neemt je privacy serieus. Lees onze privacyverklaring.

FeedbackFruits FAQ

Heb je verdere vragen? Problemen bij het gebruik van FeedbackFruits? Contacteer je docent of bezoek de Helppagina van FeedbackFruits voor de meest actuele FAQ.

Bekijk de rest van de Digital Student Guide