Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

School of Business & Economics Career Services

Ga direct naar het Career platform
Laatst gewijzigd op 22 september 2021

Studeren is zoveel meer dan studeren voor je passie of je voorbereiden op een specifieke baan of branche. Het gaat over jezelf leren kennen en ontdekken wat je wil en waar je goed in bent.

SBE Career Services ondersteunt je met alle loopbaanvragen. Hoe schrijf je een sterk cv of een sollicitatiebrief? In welke bedrijfscultuur voel jij je thuis? Hoe verloopt een selectieproces? Het Career Services team verzorgt workshops, individuele coaching, meetups met bedrijven en een vacaturebank om je stage of baan te vinden.

Coaching

Wil je een expert laten kijken naar je CV of motivatiebrief? Of wil je een aankomend sollicitatiegesprek oefenen? Wil je weten wat voor soort baan bij jou past? Maak hier een individuele afspraak!

Workshops

Hoe bereid je je goed voor op de start van je loopbaan? Schrijf je in voor een van de loopbaanworkshops en leer hoe je succesvol kunt overstappen van universiteit naar young professional. De workshops worden het hele jaar door georganiseerd. Er zijn workshops voor alle stappen in het sollicitatieproces. Bijvoorbeeld Job Search Introduction', Find a job that loves you back', 'High impact cv and motivation letter' en meer. Ook werken we veel samen met werkgevers, die een workshop verzorgen of hun expertise met je delen in een ‘Career Lab’. Voorgaande sessies waren onder andere, ‘Design Thinking’, ‘Big Data’, en ‘Demand planning during the COVID pandemic’.

Evenementen

Career Services organiseert gedurende het jaar activiteiten, zodat jij je kunt oriënteren op je volgende stap na je afstuderen. Tijdens evenementen zoals 'Student Meets Alumni', 'Traineeship Weeks' of 'Career Day' kun je alumni en werkgevers ontmoeten. Daarnaast bieden werkgevers hun evenementen aan op het Career Platform. Netwerk met professionals en verbreed je blik tijdens een Career Event! Bekijk hier de aankomende evenementen.

Graag herinneren wij je eraan dat registeren een verplichting met zich meebrengt. Lees hier het annuleringsbeleid van Career Services. 

Vacatures voor stages en banen

Vind geschikte vacatures voor studenten en pas afgestudeerden in de vacaturebank.

Stages

Wil jij aan je profiel bouwen en erachter komen wat je wilt in een loopbaan? Een stage is een uitstekende manier je te professioneel te ontwikkelen en om academische kennis en vaardigheden toe te passen in de praktijk. Tijdens het derde jaar van je bachelor of tijdens je master heb je meestal de mogelijkheid om stage te lopen. Lees hier alles over stages en de stagehandleiding. In de stagehandleiding vind je alle informatie over stages met en zonder studiepunten. Heb je na het lezen van de handleiding nog vragen? Maak voor een stage met studiepunten een afspraak met de stagecoördinator van je opleiding of plan een afspraak met Career Services als het gaat om een stage zonder studiepunten.

Canvas

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld je aan voor de Career Services Community Canvas

Career Services

Bekijk de video om te zien wat wij voor je kunnen betekenen!

Wil je meer weten?

Neem gerust contact met ons op.

Voor meer informatie over onze coachingsessies, workshops, evenementen of vacaturebank kan je terecht op ons carrièreplatform!

Ontmoet hier onze coaches / trainers.

Voor vragen kun je ons rechtstreeks mailen.