Tijdens je master Parallel and Distributed Computer Systems

Laatst gewijzigd op 22 september 2021

Studenten van Parallel and Distributed Computer Systems (PDCS) kunnen inloggen om de volledige inhoud van deze pagina te bekijken.

Ben jij nog geen student bij de VU?

Als je je aan het oriënteren bent op een studie Parallel and Distributed Computer Systems aan de VU, maar je bent nog geen echte VU student, dan heb je deze pagina niet nodig. Dit is praktische informatie voor onze zittende studenten. Als je hulp nodig hebt met bijvoorbeeld je studiekeuze, dan kunnen (online) open dagen, (online) proefstuderen, de studie inspirator en VU Studiekeuzecheck jou verder helpen, of ga naar de opleidingspagina van de master Parallel and Distributed Computer Systems voor aankomende studenten. Heb je behoefte aan persoonlijk advies, neem dan gerust contact op met de VU studievoorlichtingsdienst. Je kunt hen bereiken per e-mail via contact@vu.nl of even bellen op 020 – 598 5000 (op werkdagen van 10:00 - 16:00 uur). Studenten die zich met een buitenlands diploma aanmelden kunnen terecht bij de International Student Advisor.

Log in met je VU account om de content op deze pagina te bekijken