Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Tijdens je bachelor Media, Kunst, Design en Architectuur

Laatst gewijzigd op 29 november 2022
Informatie voor zittende VU studenten van de FGW bacheloropleiding Media, Kunst, Design en Architectuur: je studieadviseur, canvas en opleidingscommissie.

Studenten van Media, Kunst, Design en Architectuur (MKDA) kunnen inloggen om de volledige inhoud van deze pagina te bekijken. 

Ben jij nog geen student bij de VU?

Als je je aan het oriënteren bent op een studie Media, Kunst, Design en Architectuur aan de VU, maar je bent nog geen echte VU student, dan heb je deze pagina niet nodig. Dit is praktische informatie voor onze zittende studenten. Als je hulp nodig hebt met bijvoorbeeld je studiekeuze, dan kunnen (online) open dagen, (online) proefstuderen, de studie inspirator en VU Studiekeuzecheck jou verder helpen, of ga naar de opleidingspagina van de bachelor Media, Kunst, Design en Architectuur voor aankomende studenten. Heb je behoefte aan persoonlijk advies, neem dan gerust contact op met de VU studievoorlichtingsdienst. Je kunt hen bereiken per e-mail via contact@vu.nl of even bellen op 020 – 598 5000 (op werkdagen van 10:00 - 16:00 uur). Studenten die zich met een buitenlands diploma aanmelden kunnen terecht bij de International Student Advisor.

Log in met je VU account om de content op deze pagina te bekijken

Inloggen